Aktuality o Shopu a Z-Listu!

01.05.2010 09:40

Včera kolem sedmé hodiny proběhl dubnový redeem, tak pokud jste byli někdo uspěšní pište do diskuze. Dále nás Lockerz pomalu připravuje na otevření Shopu, níže si mužete přečíst oficiální novinku přeloženou do češtiny:

 

Získejte Z-List a buďte jeden z prvních členů, kteří se podívají do Shopu. Zveme naše Z-Listery k prohlédnutí našeho Shopu, který bude otevřen již brzy. USA Z-Listeři budou moci už i v průběhu testování využívat své PTZ a nakupovat v Shopu. Budeme mít věci nejlepších značek a exklusivní věci, takže mužete nakupovat ve stylu Lockerz. Budete milovat Shop, takže se staňte Z-Listerem ještě dnes. Získáte tím double PTZ pro všechno na stránkách Lockerz.

Diskuze

:D

horn | 08.07.2010

já to dělal ve škole :D máme tam 25 PC ,20 pozvánek na 1 PC mi nešlo.

Z-list snadne a lehce

Naxxar | 09.05.2010

nevim jestli je to povolene..mozna ano...ale jestli chcete do Z-listu...je to vlmi jednoduche a nemusite nikoho referovat....normalne si zalozte naky email v seznamu,centru a poslete si tam pozvanku ze svyho accountu...potom se regnete a jeto...a na svem hlavim acc mate 1 pozvani pritele...takle to udelejte 20x ajste v z-listu...cetl jsem si pravidla...rikaj ze kazdy clovek muze mit 1 account..ale v baraku kdyz zijete s nekym...muze byt vas pribuzny taky account(cily na vasem pc si muzete vytvorit neomezene accountu na lockerz)...ja sem to tak udelal...a funguje:D...za den jsem udelal 350PTZ...skoro teda:D a je to fakt good...taky by me zajimalo co bude s reedemem..a taky kolik co bude stat..ale jestli se nepetu...lockerz jeste neni plne launchutej ze? je to takova jeste beta ze?

Re: Z-list snadne a lehce

WJN | 02.06.2010

xD, Si děláš srandu snad, ne? Máš to z jedné IP a to oni kontrolují.. xD BTW: Redeem Ti pojede, ale nic Ti nedaj.. xD

Re: Z-list snadne a lehce

WJN | 02.06.2010

xD, Si děláš srandu snad, ne? Máš to z jedné IP a to oni kontrolují.. xD BTW: Redeem Ti pojede, ale nic Ti nedaj.. xD Ještě něco.. 5 accountů na barák.. (iP)

shop

XiZZ | 02.05.2010

Ahoj ja jsem procital pravidla, FAQ a takovy a narazil jsem na jednu vetu ze se tam pise ze se SHOP otevre za jeden rok.Neumim tak dobre anglicky tak jestli byste o tom neco nemohli napsat.Jedine nevim jestli je to rok od registrace nebo co.

Re: shop

Admin | 02.05.2010

Ahoj, ne neni to za jeden rok, je to tu někde i v novinkách napsané, že se otevře teď někdy začátkem května..;)

jak

pecka | 01.05.2010

zajímalo by mě, jak mám vědět že ten reedem prostě proběhne v tu a tu dobu....takhle, kdyžse to dozvím na druhý den to asi nikdy nestihnu co

Re: jak

Admin | 01.05.2010

Nikdo neví kdy proběhne.Musíš předvídat, třeba podle toho co pišou na hlavní stzránce a tak. Když zveřejní pravidla pro redeem, tak bývá do 2 dnů... ;)

Re: Re: jak

pecan | 02.05.2010

a to mám pak jako být 2 dny neustále na pc a čekat jo ?

Re: Re: Re: jak

Admin | 02.05.2010

Ne to rozhodně ne, bejvá to někdy večer. V tu dobu je stejně vetšina lidí na icq a FB, takže když se občas podíváš na Lockerz tak to není problém. Ale jak řikám počkej si na Shop.

1 | 2 >>

Přidat nový příspěvek