Doplňující info k problémům během redeemů!

01.05.2010 19:42

Informace o minulém redeemu: Chápeme, že někteří naši členové jsou zklamáni kvůli včerejšímu mezinárodnímu redeemu. Zde je vše co se stalo: Ve čtvrtek technické chyby způsobené captcha(ochrana proti robotům) nás donutili zrušit mezinárodní redeem. Potom jsme přesunuli mezinárodní redeem na pátek a oznámili to na hlavní straně, takže naši členové měli velkou šanci na vykoupení nějáké ceny. V pátek jsme chtěli udělat redeem v času vhodném pro mezinárodní členy, ale problém s captcha nebyl vyřešený. Udělali jsme rozhodnutí, již nadále nepoužívat captchas. Bylo obrovské množství lidí v redeemu, protože čas byl předem oznámen. Kombinace neobvykle velkého provozu a bez captchas udělalo redeem méně rychlým a jeho průběh nebyl "hladký". Vezměte prosím na vědomí, že jsme udělali to nejlepší rozhodnutí, proto abyste měli s Lockerz co nejlepší zkušenosti — a také víme že bude velmi mnoho způsobů, jak používat PTZ v budoucnu!

Diskuze

ok

Adam | 02.05.2010

Admin..nevíš či bude tedka nekdy redeem?

Re: ok

Admin | 02.05.2010

Ted rozhodně ne, někdy v půlce května by měl být..;)

Re: Re: ok

Adam | 02.05.2010

díky...a potom to sem napíšeš či bude?

Re: Re: Re: ok

Admin | 02.05.2010

Jo jo napíšu maximum co pujde zjistit.;)

Re: Re: Re: Re: ok

Adam | 02.05.2010

Tak to jsem rád :)...

maily

pecka | 02.05.2010

cau
nevite nekdo prosím jak mám smazat emaily na které sem už poslal pozvánky, ale nikdo se přes ně nepřipojil na lockerz?
když chci ted někomu poslat pozvánku, píše mi to :
One or more of the emails you tried to send to are already Lockerz members, please remove those emails from your list and try again: mon.biquet.marek@seznam.cz

Re: maily

Admin | 02.05.2010

Ahoj,
hele ty maily které si poslal a nikdo se neregistroval smazat nejdou. Ale to co máš ty je jinej problém, to znamená že ten komu chceš poslat pozvánku už je člen Lockerz...;)

redeem

goz | 02.05.2010

Čau, koupil si tam vůbec někdo něco?
Máte představu kolik toho zboží při každém redeemu "prodávají"?
Jestli jsou to jednotky, desítky, nebo stovky kusů...
Pokud je třeba jeden notebook pro US a jeden pro ostatní, tak asi nemá smysl na něj sbírat body...

Re: redeem

Admin | 02.05.2010

Ahoj, jo několik lidí z ČR si tam věci koupili. Ale ono je to spíš o tom, že vem si kolik je lidí v kategorii Internacional, takže když se tam muže přihlásit třeba tak minimálně 100 000 lidí a mají třeba 100 notebooku, tak je to hned pryč. Ale myslím si, že těch notebooku mají víc. Osobně vidím budoucnost v tom Shopu, nasbíráš body a můžeš mít tu věc celou zdarma, prostě hned jak budeš mít body..;)

Přidat nový příspěvek