Novinky ohledně Shopu a budoucích redeemů!

27.04.2010 18:43

Jak jsme již naznačovali, Shop bude brzo — velmi brzo! Jsme potěšeni, že Vám mužeme představit zcela nový způsob nakupování online, k dispozici pouze pro naše členy.

Během předfináních testů jsme se dozvědeli mnoho od našich členů. Lockerz se stává lepší komunitou s každým e-mailem, který nám pošlete. Milujeme poslouchání toho co se Vám libí nebo nelíbí a zjišťování toho co chcete vidět na stránkách Lockerz. Takže až otevřeme Shop, náš plán je ho otestovat něž začneme ve velkém měřítku pro všechny členy. Stejně jako Play bylo zahájeno ve verzi beta (testovací verze), tak se Shopem to bude stejně. Behem testování budeme Shop vylepšovat a opravovat chyby, abychom se vyhli pozdějším problémům.

Jako součást testovací fáze, je tento návod jak začít:

Pouze pro členy Z-Listu. První týden otevření Shopu, chceme pozvat členy Z-Listu k náhlédnutí na stránky Shopu. Z-Listeři jsou jedni z našich nejaktivnějších členů a chceme jim poděkovat tím, že budou jako první testovat Shop. Pouze Z-Listeři budou moci prohlížet Shop.


Všichni Z-Listeři budou moci prohlížet Shop, ale pouze USA Z-Listeři budou moci nakupovat. Děláme to proto, že stále pracujeme na celních poplatcích, je to pro nás důležité minimalizovat poplatky pro naše členy, kteří nejsou z USA.

Vzhledem k tomu, že testování bude pouze pro USA Z-Listery, budeme pokračovat s redeemy pro ostatní členy aby to bylo spravedlivé.

V průběhu tohoto týdně Vám dáme vědět více o Shopu, včetně nějákých úžasných značek a exklusivních předmětů a jak mužete vydělat PTZ když si něco koupíte - takže čekejte na další informace...

Diskuze

Shop

Misha | 28.04.2010

..ahoj chtěla sem se zeptat....takže my v tom shopu nebudeme moci nakupovat???...když je to jenom pro USA...takže je lockerz vlastně nanic..?:(

Re: Shop

Admin | 28.04.2010

Ahoj, no nakupovat tam nebudeme moct jen při testování, odhaduju že ke konci května by to mohlo být už i pro nás ;) . Každopádně normální redeemy zůstavají zachovány, takže to na nic není...

shop

knedlik | 27.04.2010

takze se v tom shopu budou kupovat veci normalne za penize a za kazdou koupenou vec dostanu ptz?

Re: shop

Admin | 27.04.2010

Jo dostaneš, ale taky si za nasbíraný PTZ uděláš na tu vec slevu...

Přidat nový příspěvek