Aktuality o Shopu a Z-Listu!

01.05.2010 09:40

Včera kolem sedmé hodiny proběhl dubnový redeem, tak pokud jste byli někdo uspěšní pište do diskuze. Dále nás Lockerz pomalu připravuje na otevření Shopu, níže si mužete přečíst oficiální novinku přeloženou do češtiny:

 

Získejte Z-List a buďte jeden z prvních členů, kteří se podívají do Shopu. Zveme naše Z-Listery k prohlédnutí našeho Shopu, který bude otevřen již brzy. USA Z-Listeři budou moci už i v průběhu testování využívat své PTZ a nakupovat v Shopu. Budeme mít věci nejlepších značek a exklusivní věci, takže mužete nakupovat ve stylu Lockerz. Budete milovat Shop, takže se staňte Z-Listerem ještě dnes. Získáte tím double PTZ pro všechno na stránkách Lockerz.

Diskuze

Dvojité body

Lukášek | 01.05.2010

Ahoj, celkem by se mi hodilo, kdyby byly zas dvojité body. Videa za 8 ptz - tak to jde rychle.

Re: Dvojité body

Admin | 01.05.2010

Přesně tak, psal jsem jim e-mail a oni mi odpovedeli že další Double PTZ days budou překvapení.. xD

REEDEM

Parek4u | 01.05.2010

Ahoj
proč tu nemáš v novinkách žádnou zmínku o tom že proběhl reedem, zajímalo by mně jestli tam někdo stihl něco koupit a nebo to je pořád jen takové to kamarád kamaráda tam před půl rokem kupil nálepku na mobil.....
Redeem proběhl 30.4.2010 někdy kolem sedmé hodiny a trval 20 minut

Re: REEDEM

Admin | 01.05.2010

Ahoj,
já sem to sem nechtěl dávat, protože jsem byl v tu dobu na čarodkách a neměl sem možnost se do toho redeemu podívat, takže sem nevědel jak to shrnout. Myslel sem, že se spíše lidi podívaj do knihy návštěv kde to je napsaný. ;) Ale mužu doplnit pár informací do tý nový aktualizace, kdyžtak teď docela dost přemejšlim nad diskuznim forem... ;)

<< 1 | 2

Přidat nový příspěvek